맥도날드 감자 튀김에 충격적인 성분 감자, 기름, 소금의 세 가지가 맥도날드 감자 튀김의 재료에 있다는 것을 가정하는 것이 공정 할 것이다. 하지만 당신은 당신이 지금까지 올바르게 있을 것이라 가정합니다. 작년부터 맥도날드는 기업의 더 많은 건강을 창조하고 소비자 의식 이미지를 만들 가능성이 가장 높은 투명도 캠페인을 시작했다. 그 결과 회사는 자신의 웹 사이트에 자신의 성분 목록 및 처리 기술을 사용할 수있다. 호기심, 나는 그 감자 튀김에 정확히 알고 있었다. 맥도날드 감자 튀김에 충격적인 성분 맥도날드가게의 감자 튀김에있는 17 성분이 포함되어 있다는 것을 밝혔다! - 감자 ( 그 첫 번째 성분이어서 기쁘다 아휴!) - 카놀라 오일 - 대부분의 카놀라 오일은 현재 유전자 조작이다. - 수소 첨가 대두 오일- 카놀라 기름같이, 대부분의 콩기름은 이제 유전자 조작 대두에서 추출됩니다. 플러스 수소화 공정은 천연 형태의 것보다 더 오일을 포화되어 해롭게 만든다. - 홍화 오일- 믿을수 있고 건강한 식용유로, 대부분의 홍화는 불행하게도 요리에 사용되기 오래 전에 고온으로 가열되어 열에서 화학적으로 변경 될 원인이고, 몸에있는 염증의 원인인 경우입니다. - "자연의 맛"- 맥도날드의 자연의 맛은 분명히 야채 소스에서 얻을 수 있지만, 심지어 잠재적으로 신경과 뇌 독소 글루탐산 나트륨 (MSG)를 포함 할 수 있기 때문에 "자연"모니 커는 아무 의미가 없습니다. - 포도당 - 설탕의 유형입니다. 나트륨 산 파이로 포스페이트는- 이성분은 명백하게 튀김의 색을 유지하기위해 사용된다. 화학 산업의 자체의 안전성 데이터 시트에 당신이 감자 튀김을 먹으면 당신이 일을 할 수 있는 정확히 섭취에 대한 유해 물질로 표시됩니다 -구연산- 방부제로서 사용되는. 소포제로-디메틸 폴리실록산이-사용되고,이산업용 화학물질은 일반적으로 코킹 및 실란트에 사용되어 안전성 에 대한 우려의 목록으로 포함되어 있다.. - 야채, 튀김 용 오일 : 카놀라유, 옥수수 유, 대두유, 수소화 대두유 급 - 부틸 하이드로 퀴논으로 (TBHQ), 구연산, 및 디메틸 폴리실록산 등 7 개 성분의 혼합물이다. 우리는 위의 이러한 성분의 대부분을 논의했다. 카놀라와 콩의 대응 같은 옥수수 기름은 현재 주로 유전자 조작 옥수수로 만든다. TBHQ는 방부제로 사용되는 석유 계, 부탄 등 (예, 라이터 오일 입니다!) 성분이다. 천식, 피부 질환, 호르몬 장애, 암과 DNA 손상에 대한 장기 동물 연구에 연결되어 있습니다. 맥도날드는 슬로건 주장과는 정반대로, 나는 좋아하지 않는다! Shocking Ingredients in McDonald’s French Fries
It would be fair to assume that there are three ingredients in McDonald’s French fries: potatoes, oil, and salt. But if you assumed that you’d be far from correct. Starting last year McDonald’s began a transparency campaign most likely to create a more health- and consumer-conscious image of the corporation. As a result the company has made their ingredient lists and processing techniques available on their website. Out of curiosity, I had to know exactly what is in those fries. Shocking Ingredients in McDonald’s French Fries It turns out that there are 17 ingredients in MickeyD’s French fries! They contain: -Potatoes (whew! I’m glad that was the first ingredient) -Canola oil—Most canola oil is now genetically-modified. -Hydrogenated soybean oil—Like canola oil, most soybean oil is now extracted from genetically-modified soybeans. Plus the hydrogenation process makes the oil more saturated than it would be in its natural form, and unhealthy. -Safflower oil—Believed to be a healthier cooking oil, most safflower is unfortunately heated to high temperatures long before it is ever used for cooking, causing it to be chemically-altered from the heat, and a source of inflammation in the body when that is the case. -”Natural flavor”—McDonald’s natural flavor is apparently obtained from a vegetable source, but the “natural” moniker means nothing since it can even potentially contain the nerve- and brain-toxin monosodium glutamate (MSG). -Dextrose—a type of sugar. -Sodium acid pyrophosphate—This ingredient is apparently used to maintain the color of the fries. On the chemical industry’s own safety data sheets it is listed as hazardous for ingestion, which is exactly what you’ll be doing if you eat those French fries. -Citric acid—used as a preservative. -Dimethylpolysiloxane—used as an anti-foaming agent, this industrial chemical is typically used in caulking and sealants and comes with a list of safety concerns. -Vegetable oil for frying, which is a blend of 7 ingredients, including: canola oil, corn oil, soybean oil, hydrogenated soybean oil with tert-butylhydroquinone (TBHQ), citric acid, and dimethylpolysiloxane. We discussed most of these ingredients above. Corn oil, like its canola and soybean counterparts is now primarily made of genetically-modified corn. TBHQ is a petroleum-based, butane-like (yes, that’s lighter fluid!) ingredient used as a preservative. It has been linked to asthma, skin conditions, hormone disruption, and in long-term animal studies to cancer and damage to DNA. Contrary to what McDonald’s may claim in its slogan, I’m NOT lovin’ it!
http://globalresearchreport.com/2014/04/16/shocking-ingredients-in-mcdonalds-french-fries/
|